top of page

REFERENCER

Da jeg i sommeren 2018 besluttede at gøre  Executive Mentoring til mit erhverv bad jeg de personer jeg har arbejdet med i de senere år i en mentoring lignenede rolle om at skrive et par linier om deres oplevelse - frit fra leveren og uden filter.  Det forstætter jeg med hver gang et engagement er afsluttet for en ny person, og afsnittet her opdateres løbende med samtlige svar jeg modtager:

CHRISTIAN BJERRUM, STRATEGIC ADVISOR

 

Jeg har benyttet Nico Schou som mentor med stor tilfredshed. Nicos store hands-on erfaring fra det virkelige liv, adskiller ham fra andre personer, som jeg har talt med gennem årene og hans rådgivning er præget af en kommerciel forståelse som er større end de fleste og det supplerer han med en direkte, udfordrende og sympatisk tilgang. Derudover har Nico et stort netværk som han ikke er bange for at trække på, når han kan se, at det kan berige begge parter. Jeg kan varmt anbefale Nico som executive mentor.

 

SØREN DOLRIIS, PARTNER/CEO - SYNTASE

 

Nico Schou, en rigtig stærk ledelsesmentor for mindre virksomheder. Nico har været min/vores mentor i 15år – siden starten af Syntase. Yderligere har jeg siddet i bestyrelse med Nico som formand i en mindre virksomhed inden for den erhvervspsykologisk branche. Nicos blik for dynamikker/udfordringer/muligheder i mindre ejer-ledede virksomheder er ganske eminent, og jeg vil helt klart kunne anbefale Nico Schou i denne rolle. Nicos kendetegn er et stærkt strategisk overblik, konsistens og konsekvens i beslutninger og handlinger….og rigtigt godt blik for ledelse/partner anliggender. 

Er der behov for mundtlig uddybning er enhver velkommen til at kontakte mig telefonisk. 

 

MIKKEL EJSING, PARTNER - RESONANS A/S

 

Nico har gennem sit virke som bestyrelsesformand i Resonans A/S fungeret som en vigtig sparringspartner for partnergruppen bestående af fire ejerledere, som er erfarne strategikonsulenter. Nico bidrog med vigtig viden, erfaring og støtte gennem en periode, hvor Resonans var i en vigtig fase med store forandringer. Nico stiller dybdeborende, skarpe og nysgerrige spørgsmål. Han indsamler viden systematisk. Og han leverer en ærlig og tydelig analyse med en balance mellem de styrker og problemer, som han har observeret. Nico har en stor del af æren for at Resonans nu står med en fokuseret strategi og en skarpt skåret og sund forretning. 

 

 

SIMON ENGSTRØM, KREATIV DIREKTØR - SELIGEMIG

At have Nico Schou ombord er en kæmpe gave. Første gang Nico kom ind på vores kontor, tænkte jeg, at vi måske menneskeligt og arbejdsmæssigt var lidt langt fra hinanden. Her tog jeg så sandelig fejl på begge punkter, og det er sket mange gange med Nico i rummet. 

Nico har en fantastisk forståelse for ens person, de udfordringer man står overfor og de meget forskellige opgaver, vi er stødt ind i. Jeg har stort set aldrig oplevet, at han tog fejl. Han er god til at analysere, se muligheder, spille med og give modspil. Jeg har kun de bedste erfaringer med Nico og kan kun anbefale alle, der vil have en klog sparringspartner eller mentor at gribe telefonen. 

Hvis nogen gerne vil have uddybet min store respekt for Nico er de meget velkomne til at ringe eller skrive.

 

 

FLEMMING FOG, CEO/CO-FOUNDER - TRIGGERZ

 

“Ikke altid hvad du ønsker – men hvad du har brug for”. Hvis du godt kan li’ at folk taler dig efter munden, eller dybest set ønsker moralsk støtte i forhold til en benhård og uretfærdig omverden, så er Nico IKKE manden du skal opsøge.

Jeg har arbejdet sammen med Nico siden 1989 i fire forskellige selskaber – tre af dem start-ups. Og Nico har været med på sidelinjen lige siden. Som bestyrelsesformand, administrerende direktør eller bare som en udenforstående der er enestående god til at sætte sig ind i en kompliceret problemstilling og foreslå konkrete handlinger.

Den største værdi jeg har haft af Nico’s sparring kommer fra at han altid ser et par blinde vinkler, og at han er god til at stille spørgsmål til mine og andres forudindtagede synspunkter.

Jeg har også haft fornøjelsen af at fejre et par store successer og at overleve dybe eksistentielle kriser med virksomheder, med Nico ved min side. Også i disse yderligheder er Nico i stand til at holde hovedet koldt – og levere den kyniske analyse: Helt ærligt - uden filter.  

Hvis du vil vokse, lære og bygge – og ikke er bange for at blive sagt imod og udfordret – så er Nico den bedste coach du kan forestille dig.

 

 

CHRISTINA HEMMINGSEN, OWNER VISUEL- PROCES.DK

 

No Bullshit - det skudsmål fik jeg på et tidspunkt af Nico, og jeg vil give det samme retur.
Der bliver ikke snakket udenom, eller lagt fingre imellem.

 

Jeg har arbejde sammen med Nico af flere omgange, og har altid været glad for det. 

Jeg er blevet udfordret, både fagligt og personligt, altid lidt mere end jeg ønskede og altid tilpas i forhold til hvad jeg magtede.

 

Nu er jeg blevet selvstændig, og bruger Nico som coach og mentor i min opstartsfase.

Også her er Nicos input værdifuldt . Uanset om han er enig eller uenig i mine planer, så får jeg kompetent rådgivning og sparring - og et faderligt råd i ny og næ.

 

KARINA HOLM HENRIKSEN, ADM. DIREKTØR (CEO) & PARTNER

Nico er for min partner og jeg den perfekte business coach. Han udstikker klare retningslinjer for, hvad det vil sige, at arbejde strategisk, grundigt og dygtigt med vores egen forretning. Han stiller alle de gode spørgsmål – også de hårde. Og således får han os til at tænke egen virksomhed 360 grader rundt.  
Alle ledere burde give sig selv den oplevelse!

 

 

THOMAS GEDDE HØJLAND, STIFTER, DIREKTØR OG PARTNER - RESONANS A/S

 

Jeg har haft meget stor glæde af mit samarbejde med Nico. Nico har ydet værdifuld sparring ift. en række væsentlige temaer i Resonans som f.eks. strategisk fokus, ledelse, forretningsudvikling, økonomi- og tidsstyring. Nico’s kæmpe force er at han kan yde sammenhængende rådgivning på flere planer - fra det visionære strategiske til det ultra konkrete og lavpraktiske. Derudover har Nico altid en rigtig god og fin føling med de mennesker han omgiver sig med og hvad der er vigtigt for dem. Jeg giver Nico min varmeste anbefaling.

NIS JOHANNSEN, OWNER - EAST/WEST TRADE

 

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Nico Schou som coach/mentor, jeg har både i forbindelse med mit firma og enkelte gange med private issues gjort brug af Nicos viden og pragmatiske tilgang. Altid får man en ærlig og objektive mening - ikke altid den man håber på, for med Nico får du ”svesken på disken”.

PIA JOHANNSEN, BUSINESS OPERATIONS MANAGER, XEROX

 

I have known Nico personally for many years. I’ve consulted him with both personal and work-related challenges over the years, and regardless of the issue, I have always been able to rely on his support and knowledge. Nico is a true professional, very committed and engaged – always keeping my best interest at heart. Nico has a strong sense of accountability and communicates very truthful and clear. He’s got a way of approaching challenges methodically and sensibly; professionally and personally as well as with a sense of humor which is a great combination.

 

 

THOMAS KJÆR, CREATIVE DIRECTOR / CEO, WUNSCH

Nico er en fantastisk coach og sparringspartner. Hans fokus på mennesket i forretningen er helt afgørende.

Jeg har haft stor glæde af et forløb hos ham. Her bliver man både udfordret, testet, og derfor også i stand til at nå frem til de væsentlige og mere velovervejede beslutninger, der rækker langt ud over forløbet.

Nico har desuden en kæmpe erfaring fra bl.a. kommunikationsbranchen, som jeg har nydt godt af undervejs i forløbet. 

NIELS KORSHOLM, ANGEL INVESTOR, NON-EXECUTIVE BOARDMEMBER

 

Jeg har kendt Nico Schou siden 1984, hvor vi arbejde sammen i Arthur Andersen (nu Accenture), og efterfølgende har jeg, da jeg startede egen virksomhed i 1988, brugt Nico i min bestyrelse.

I de senere år har jeg som virksomhedsejer, leder, bestyrelsesformand og investor brugt Nico i en række situationer og sammenhænge som Coach og Mentor - både erhvervsmæssigt og i mere personlige og private sammenhænge.

Og det er i forbindelse med Nico’s rolle som Executive Mentoring, at jeg har lyst til at dele mine oplevelser med andre, som vil kunne have glæde af Nico:

Det er og har altid været en meget stor fornøjelse at bruge Nico som samtalepartner. Nico har en omfattende både bred og dyb erhvervserfaring fra sit arbejde i en lang række danske og internationale virksomheder. Nico har herigennem opbygget en omfattende faglighed, som jeg i mange sammenhænge har haft glæde af. Derudover har Nico en omfattende erfaring med strategi, udvikling af selskaber og ikke mindst opbygge og udvikle organisationer og menneskene bag.

Nico er altid nærværende, analytisk og struktureret. Du tapper ind i en rationel og no-nonsence person, som vil kunne bidrage til udvikling af ledere og virksomhedsejere.

Men det er Nico’s nærvær og indlevelsesevne, som jeg har haft allermest glæde af. Altid en god evne til at opfange situationen og med gode spørgsmål hurtigt at finde ind til områder, som kræver reflektion. Sidst og ikke mindst er Nico en interessant personlighed som altid tilfører værdi og gode oplevelser til vores møder. 

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at bruge Nico som samtalepartner og Mentor og uddyber gerne dette mundtligt, hvis der nogle der har behov for det.

 

 

MARTIN LARSEN, OWNER - M-CONSULTING & DEVELOPMENT

 

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Nico i flere omgange, samt i mit eget virke som ekstern konsulent at kunne søge råd og sparring hos Nico. Nicos sparring har altid været præcis, rationel og brugbar men også perspektiverende i forhold til at se muligheder og alternative indgangsvinkler til løsning af forskellige udfordringer. Herudover har Nico evnet at hjælpe mig til at realisere mit eget potentiale, til tider i en grad ud over hvad jeg selv havde set mulig.

 

PERNILLE SIMMELKIÆR LARSEN - CEO COSMIC PEOPLE, BESTYRELSESFORMAND WE LOVE PEOPLE OG ORCHESTRA A/S

 

Nico har det kølige overblik, enorm rutine og sikkerhed som gør ham til en værdifuld rådgiver for både den, der står med et nyt start-up og den komplekse koncern. Dette koblet med et personligt engagement og en glæde ved at lade andre vokse, gør ham til et helt unikt aktiv for en leder.

 

GRITT LÖSCHENKOHL, STRATEGY EXECUTION MANAGER - EGMONT

 

Nico har et skarpt blik og både for forretning og mennesker. Det gør ham til en rigtig velegnet sparringspartner, hvad enten det handler om at udvikle en virksomhed, eller at komme videre ift.  personlige udvikling og karriere. Nico har desuden ved flere lejligheder, hjulpet mig og min virksomhed med at prioritere hvad det er allervigtigst at lykkes med. Både i bestyrelsesarbejde og som personlig rådgiver er han rigtig god til at få stillet de centrale spørgsmål og hjælpe en til at synliggøre hvilke nødvendige til og fra-valg der er behov for. Det skyldes ikke mindst, at Nico er god til at opsummere og kommunikere det han ser og hører – på en måde så det ikke kan misforstås. Klar tale, og en rationel og saglig tilgang er et af Nico’s varemærker.

 

CHRISTIAN MOUROUX, PROJEKTCHEF - IKEA GROUP

 

I et forsøg på at udvikle sig og blive klogere, kan det ofte være en god idé at søge inspiration hos mennesker, der i den grad er eksperter på deres område og har en enorm erfaring at trække på. Nico er sådant et menneske for mig. Uanset om jeg har benyttet ham i formelle sammenhænge som ledelsesekspert og underviser eller i uformelle sammenhænge under fire øjne, hvor han gavmildt og ydmygt har øset ud af sine oplevelser og anbefalinger, har jeg altid gået beriget fra et møde med Nico. Nico har en særlig evne til at analysere en problemstilling og dermed finde ind til kernen, hvor kimen til problemløsningen også findes. Jeg tror faktisk aldrig jeg har oplevet at gå fra en snak med Nico uden at være mere idérig og eftertænksom end da vi startede. Hans bog om "Styring af Kreative Virksomheder" har i forskellige perioder af mit liv nærmest fungeret som en slags bibel for mig. Nico får mine allervarmeste anbefalinger - om det så er som underviser i ledelse, forfatter eller mentor. Jeg har oplevet alle tre dele, og har været lige begejstret for dem alle. 

 

MAJKEN NIELSEN, CMO - IBM DANMARK

 

Jeg har haft stor glæde af at bruge Nico som mentor/coach. Nico har en god evne til at skabe et frirum hvor man kan vende og diskutere forskellige arbejdssituationer. Fokus for mit forløb har været på at diskutere mine karriere strategier/veje. Nico har en formidabel evne til at se muligheder og kombineret med en dyb erfaring og stor faglig indsigt har han givet mig nye perspektiver på mine fremtidige job muligheder. 

Nico har derudover en bred ledererfaring fra forskellige virksomheder og brancher gør ham til en god sparringspartner i forhold til personaleledelse. 

 

PETER RØSTBJÆRG, PARTNER - LEGIO

 

Nico Schou er en fantastisk sparringspartner. Jeg har nydt godt af Nicos råd i flere sammenhænge. Nico er altid hudløst ærlig og god til at forholde sig til den situation jeg har været i, hvilket har gjort det nemmere efterfølgende at træffe en beslutning.

 

KARSTEN ELLGAARD SKOV, OWNER - LAURITZ.COM ROSKILDE

 

Jeg har haft et utroligt lærerigt og godt samarbejde med Nico. Jeg har draget nytte af Nicos indsigt, erfaring og lederskab både i rollen som mellemleder for Nico da han var CEO, og senere benyttet ham som mentor og sparringspartner omkring strategiske og ledelsesmæssige beslutninger i en årrække, da jeg blev virksomhedsejer.

 Nico er en skarp, nøgtern og systematisk analytiker, der hurtigt kan omsætter analysen til handling og har et stærkt drive til udvikling i et højt tempo i både små og større organisationer. Også udvikling på det personlige plan. Han er strategisk tænkende og samtidig fremragende til at få det bedste ud af mange typer situationer og mennesker ved hjælp af sin kreative og menneskelige tilgang til løsning af opgaverne. Han evner at sætte sig ind i og forstår nye forretningsområder meget hurtigt og få koblet sin store erfaring på sin sparring og ledelse. Det giver resultater ! Han er en dygtig leder, der evner at flytte andre mennesker.

 Der er ingen tvivl om at mit samarbejdet med Nico har bidraget til bedre beslutninger, der har gavnet forretningens resultater og udvikling på både kort og langt sigt. Derudover er han en super fyr, fuld af godt humør og humor i dagligdagen.

De allerbedste anbefalinger til Nico som Mentor herfra !

 

 

CLAUS SKYTTE, FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

 

Jeg har haft fornøjelsen af Nico Schous tørre rådgivning over flere omgang og i forskellige situationer. Han kan virke barsk og kølig, men i virkeligheden er han empatisk og koncentreret om sin forståelse af emnet og den forestående analyse. Og så har han ret. Det kan være svært irriterende, men er også grunden til, at man vender tilbage efter flere gode råd.

 

TOBIAS SMIDTH-FIBIGER, CEO - MCCANN COPENHAGEN

Nico er blandt de skarpeste hoveder jeg kender.

Nico har en unik evne til at kunne skralle alt det overflødige væk fra en problemstilling og behandle denne med en utrolig analytisk præcision. På den måde kan Nico hjælpe til at skabe et klarsyn som ingen anden jeg har mødt.

 

JES TRYGVED, MANAGING PARTNER - LIFESCIENCEEXCELLENCE
 

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Nico, både på konkrete opgaver men også i form af sparring og rådgivning. Nico har en rigtig god situationsfornemmelse, han forstår mennesker og forstår deres synspunkt og udgangspunkt. Han er altid velforberedt og har aldrig været dømmende men derimod imødekommende, spørgende og søgende - egenskaber som har bragt ham langt både som erhvervsmand men i særdeleshed som mentor! Han kender og forstår mennesker og så har han en god forretningsforståelse.

 

JAN ØRSTED, PARTNER – SYNTASE

 

Som partner og medejer af Syntase har jeg nydt godt af Nico’s indsats, råd og vejledning. Mest i rollen som bestyrelsesformand og medejer, dels i en kortere periode som adm. direktør. Men først og fremmest som et engageret og indsigtsfuldt menneske, der har ydet uvurderlig rådgivning om ejerforhold, strategi, ledelse og kundeengagementer i en lille, højtspecialiseret rådgivningsvirksomhed.

NICOLAS ZANGENBERG, ZANGENBERG & PARTNERS

 

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Nico som mentor i forbindelse med relancering af min virksomhed.

Nico formåede med udgangspunkt i mine energiparametre i fællesskab med mig at udvikle en virksomhed som allerede fra dag et viste sig at skulle blive en succes.

Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle komme dertil. at jeg om fredagen skulle glæde mig til at komme på arbejde om mandagen - Det kalder jeg lykke. Nico har været en støtte og en unik toolbox indeholdende de rigtige redskaber. Hvad enten det drejede sig om churn, salg, strategi eller ledelse. Nico var den sparringspartner / mentor  jeg manglede, når jeg skulle træffe de vigtige beslutninger, hvor jeg godt kunne bruge en second opinion. 

 

Mange tak Nico du modtager hermed mine største akkrediteringer for arbejdet med mig og min virksomhed. 

 

bottom of page